Składniki:
- 4 łyżki kaszy gryczanej
- garść szpinaku
- 1 pomidor
- polędwica drobiowa - 2 plastry
Sposób przygotowania:
Kaszę gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Pomidora i szpinak myjemy. Pomidora kroimy w drobną kostkę, a w szpinaku odcinamy ogonki. Wędlinę kroimy w drobną kostkę. Wszystko razem mieszamy.
Smacznego!
Wygląda apetycznie :)
OdpowiedzUsuńJest jesień, a u Ciebie jak wczesnym latem. :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam szpinak :D
OdpowiedzUsuńmuszę wypróbować ;))
OdpowiedzUsuńsuper :PP
OdpowiedzUsuńWyglada apetycznie.
OdpowiedzUsuńnataa-liiaa.blogspot.com
Ale szybka ! idealna na niespodziewanych gości ! :)
OdpowiedzUsuńSmacznie.
OdpowiedzUsuńuwielbiam kasze gryczaną, świetne połączenie!
OdpowiedzUsuńI szpinak i gryczaną uwielbiam, więc taka sałatka jest w sam raz dla mnie :D
OdpowiedzUsuńSmacznie i apetycznie ;)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
www.poplataniee-pomieszaniee.blogspot.com