wtorek, 6 czerwca 2023

Brownie cukiniowe z LOUNGE BAR

Sezon na cukinię w pełni! Warto przygotować z niej ekstra brownie z dodatkiem Lounge Bar od DehydrawTech. Zachęcam do przygotowania! 



Składniki:
  • 2 jaja
  • 50 g erytrytolu 
  • 10 ml oleju
  • 50 g mąki ryżowej
  • 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 50 g kakao
  • 300 g cukinii
  • 50 g LOUNGE BAR

Sposób przygotowania:
Cukinię dokładnie umyć, obciąć końce i pokroić w mniejsze porcję. jaja utrzeć z erytrytolem na puszystą masę. Dodać olej, mąkę, kakao, proszek do pieczenia ora cukinię. Całość zblendować na gęstą masę. Do natłuszczonej formy na spód ułożyć LOUNGE BAR, przelać masę. Na powierzchnię masy ułożyć resztę LOUNGE BAR. Piec przez 45 minut w 180 stopniach.

Smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz