Składniki:
- cukinia
- sól
- zioła prowansalskie
Sposób przygotowania:
Cukinię dokładnie myjemy, osuszamy i kroimy w krążki. Posypujemy solą i odstawiamy, aż puści sok. Następnie posypujemy ziołami prowansalskimi. Grillujemy z obu stron, aż pojawią się pręgi.
Smacznego!
super przekąska!
OdpowiedzUsuńsmaczny sposób na cukinię :)
OdpowiedzUsuńcukinii nie jadłam wieki:D bym teraz zeżarła:D
OdpowiedzUsuńMniam uwielbiam :-)
OdpowiedzUsuńBardzo lubię taką cukinię, pycha:)
OdpowiedzUsuńnajlepsza!
OdpowiedzUsuńWygląda zachęcająco :)
OdpowiedzUsuńBardzo lubię grillowaną cukinie :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam takie przekąski :)
OdpowiedzUsuńU mnie obowiązkowo na każdym grillu ;)
OdpowiedzUsuńLubię bardzo :)
OdpowiedzUsuńDo tej pory robiłam bez ziół a przecież je uwielbiam. Nie wpadłam na to połączenie. Dzięki za pomysł!
OdpowiedzUsuń