środa, 2 grudnia 2020

"Chleb domowy z Porąbki" z awokado

"Chleb z Porąbki" jest gotową mieszanką do wypieku domowego chleba. W swoim składzie znajduje się m.in. mnóstwo nasion tj. dynia, słonecznik łuskany czy siemię lniane. Taka mieszanka idealnie nadaje się dla osób ceniących czas oraz prostotę w przygotowaniu. Postanowiłam w prosty sposób zaprezentować propozycję podania gotowego chleba. A mianowicie chlebek doskonale się łączy z awokado. Awokado jest owocem, który jest bogaty w kwasy Omega-6 i Omega-3, a ponadto zawiera potas korzystanie działając na układ nerwowy. Co więcej jest bogate w witaminy C,E i A.  



Składniki:


Sposób przygotowania:
Chleb przygotować zgodnie ze sposobem przygotowania, który znajduje się na etykiecie produktu. Dojrzałe awokado umyć, obrać i pokroić w plastry. Nałożyć na upieczony chleb.

Smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz