wtorek, 7 maja 2024

Współpraca z "ExoticPack"

"ExoticPack" jest firmą posiadającą w swojej ofercie dostarczanie świeżych, egzotycznych owoców z każdego zakątka świata. W ofercie można znaleźć szeroki wybór owoców prosto pod drzwi klienta. Dzięki wysokiej jakości owoców sprzedający gwarantuję w pełni zadowolenie klienta.




Blog po raz pierwszy nawiązał współpracę z niniejszą marką. W paczce znalazło się:











Zapraszam do zakupów!

Już wkrótce na blogu pojawią się przepisy z wykorzystaniem powyższych owoców!

czwartek, 2 maja 2024

Ciasto owsiane z puddingiem czekoladowym i konfiturą pomarańcza z lawendą

Bardzo lekkie, szybkie oraz rozpływające się w ustach ciasto owsiane, gdzie w roli głównej jest konfitura pomarańcza z lawendą od Niebo  w Gębie! Koniecznie polecam je przygotować!



Składniki:
  • 2 jaja
  • 20 g erytrytolu
  • 100 g banana bez skórki
  • 200 g puddingu czekoladowego wysokobiałkowego
  • 50 g płatków owsianych 
  • 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 50 g konfitury pomarańcza z lawendą

Sposób przygotowania:
Jaja utrzeć z erytrytolem na puszystą masę. Następnie dodać roznieconego banana, pudding czekoladowy oraz płatki owsiane - całość dokładnie wymieszać. Masę przelać do natłuszczonej formy. Na wierzch położyć konfiturę. Całość piec przez 45 minut w 170 stopniach.

Smacznego!

wtorek, 30 kwietnia 2024

Współpraca z "Niebo w Gębie"

"Niebo w Gębie" to polska marka tworząca za pomocą hand-made przetwory wkładając całe swoje serce oraz pasję do tego co robi. Dlaczego Niebo w gębie? A to dlatego, że w zamkniętych słoiczkach znajdują się smaki podróży, jakie autorzy marki poznali. W swojej ofercie posiada m.in. konfitury tj. marcepanowa śliwka, majonez ze świeżą truflą; kremy: marakuja curd, świąteczne masło rumowe; sosy: chili jam, majonez z mango i kaparami.



Blog po raz pierwszy nawiązał współpracę z niniejszą marką. W paczce znajdowało się:









Zapraszam do zakupów!

Już wkrótce na blogu pojawią się przepisy z wykorzystaniem powyższych produktów!