wtorek, 2 marca 2021

Burger buraczany z kaszą pęczak i kiszoną kapustą

Idealny wegański posiłek "na szybko". Burgera wystarczy upiec lub usmażyć, kaszę ugotować, a kiszoną kapustę przełożyć na talerz!




Składniki:


Sposób przygotowania:
Do wrzącej, osolonej wody wsypać kaszę i gotować do wchłonięcia wody. W piekarniku przez 10-15 minut w 180 stopniach upiec burgera buraczanego. Posiłek podać z kiszoną kapustą.

Smacznego!

niedziela, 28 lutego 2021

czwartek, 25 lutego 2021

Współpraca z "Putka"

Putka jest piekarnią i cukiernią, która w swojej ofercie posiada wysokiej jakości pieczywo i wyroby cukiernicze wykonywane z mąk glutenowych oraz bezglutenowych. Pośród produktów znajduje się szereg pieczywa, drożdżówek oraz ciast i ciasteczek. 



W paczce znajdowało się:





Zapraszam do zakupów!

wtorek, 23 lutego 2021

Współpraca z "Roślinni Bracia"

Roślinni Bracia jest małą, rodzinną firmą tworzącą produkty wegańskie. Firma w swojej ofercie oferuje burgery wegańskie, pasty roślinne oraz sery na bazie słonecznika. Produkty cechują się wysoką jakością, ponieważ w ich składzie nie ma zbędnych konserwantów ora innych składników syntetycznych.



W paczce znajdowało się:










Zapraszam do zakupów!

Już wkrótce na blogu przepisy z wykorzystaniem powyższych produktów!