poniedziałek, 18 sierpnia 2025

Wysokobiałkowa owsianka na zimno z bakaliami

Owsianka jest must-have w każdej sytuacji! Można ją przygotować na ciepło, jak i zimno! Tym razem owsianeczka na zimno z wykorzystaniem mlecznego, wysokoproteinowego napoju od JSF Protein Bomb!



Składniki:

Sposób przygotowania:
Żelatynę rozpuścić we wrzącej wodzie - od razu bardzo szybko wymieszać w celu jej rozpuszczenia. Dodać napój i pozostałe składniki. Całość dokładnie wymieszać. Przelać do pojemnika i odstawić do lodówki na 2-3 godziny, lub na całą noc.

Smacznego! 

niedziela, 17 sierpnia 2025

piątek, 15 sierpnia 2025

Współpraca z "JSF Protein Bomb"

"JSF Protein Bomb" jest marką, która posiada w swojej ofercie specjalistyczną linią napojów proteinowych przeznaczonych dla osób aktywnych fizycznie, dbających o zdrowie, regenerację, ale nie tylko.

Marka w swojej ofercie dysponuje produktami, które szczycą się wysoką zawartość białka, niesamowitym smak, ale również wygodną formę spożycia!



Dlaczego warto sięgnąć po produkty z tej linii?
  • wysokobiałkowy koktajl z najwyższą zawartością białka na rynku, 
  • bez dodatku cukru, 
  • z niską zawartością tłuszczów,
  • niska ilością zapotrzebowania energetycznego w 100g,
  • intensywny smak, 
  • charakterystyczna gęsta konsystencja 
Do kogo jest przeznaczone produkty?
  • osoby, które chcą zwiększyć przyrost masy mięśniowej, 
  • osoby, które szukają zdrowych i zbilansowanych rozwiązań na przekąskę pomiędzy posiłkami, 
  • osoby, którą są na obniżonym bilansie energetycznym

Gdzie można kupić produkty?
  • www.proteinbomb.eu,
  • sieci siłowni: WELL FITNESS, SMART Gym, Fitness Platinium,
  • Viking Point,  

Blog po raz pierwszy nawiązał współpracę z niniejszą marka. W paczce znalazło się:


Zapraszam do zakupów!

Już wkrótce na blogu przepisy z wykorzystaniem powyższych produktów!

czwartek, 14 sierpnia 2025

Pszenne naleśniki z konfiturą z żurawiny, miodem rzepakowym i brzoskwinią

Szybkie, proste i bardzo smaczne naleśniki z dodatkiem konfitury z żurawiny, miodu rzepakowego od Pasieka Kornatka i świeżej brzoskwini. 



Składniki:
  • 2 jaja
  • 5 ml oleju rzepakowego
  • 50 g mąki pszennej
  • 100 ml mleka 2%
  • 20 ml wody
  • 50 g konfitury z żurawiny
  • 20 g miodu rzepakowego
  • 150 g brzoskwini bez pestki

Sposób przygotowania:
Do miski wbić jaja, dodać mąkę, olej, mleko i wodę - całość dokładnie wymieszać. Odstawić na 10-15 minut. Smażyć na bardzo rozgrzanej patelni. Gotowe naleśniki podawać z konfiturą z żurawiny, miodem rzepakowym i pokrojoną brzoskwinią.

Smacznego!