Bardzo duże zestawienie produktów, ale smak również bardzo bogaty. Placuszki, które wykonałam są ze sklepu Bioindygo.pl, więc jakość jest świetna!
Składniki:
Sposób przygotowania:
Jajka ucieramy z ksylitolem na puszystą masę, następnie dodajmy mąkę, proszek do pieczenia i aromat śmietankowy. Wszystko dokładnie miksujemy. Smażymy na rozgrzanej patelni z olejem. Do dekoracji podajemy z orzechami nerkowca i morwą białą.
Smacznego!
Składniki:
- 4 łyżki mąki z tapioki*
- 2 jajka
- 1 łyżeczka ksylitolu
- szczypta proszku do pieczenia
- aromat śmietankowy
- morwa biała
- orzechy nerkowca
*Mąka z tapioki bardzo intensywnie chłonie tłuszcz, więc trzeba uważać, aby nie przypalić placuszków.
Sposób przygotowania:
Jajka ucieramy z ksylitolem na puszystą masę, następnie dodajmy mąkę, proszek do pieczenia i aromat śmietankowy. Wszystko dokładnie miksujemy. Smażymy na rozgrzanej patelni z olejem. Do dekoracji podajemy z orzechami nerkowca i morwą białą.
Smacznego!