Składniki:
- 100 g serc drobiowych
- 250 g gnocchi
- 150 g czerwonej papryki (bez nasion)
- 100 g obranej marchewki
- 100 g pomidorków
- 100 g obranej czerwonej cebuli
- przyprawy: czosnek granulowany, sól, pieprz, papryka słodka
- 10 ml oleju rzepakowego
Sposób przygotowania:
Serca drobiowe dokładnie umyć. Paprykę umyć, usunąć z nasion i pokroić w kostkę. Marchewkę obrać z pierwszej warstwy, a potem obierać w cienkie plasterki. Cebulę, obrać i pokroić w cienkie piórka. Pomidorki umyć i przekroić na pół. Wszystkie składniki umieścić w misce, dodać przyprawy i olej - dokładnie wymieszać. Umieścić w air fray'erze. Smażyć przez 15 minut w 180 stopniach.
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz