Kolejny rewelacyjny przepis na super szybkie ciasto z warzywa! Smak cukinii absolutnie nie jest wyczuwalny, a ciasto znika w mgnieniu oka!
Składniki:
Składniki:
- 4 jaja
 - 3/4 szklanki cukru trzcinowego
 - 2 łyżki oleju kokosowego
 - 3/4 szklanki mąki gryczanej
 - 1/2 szklanki mąki kokosowej
 - 2 łyżki kakao
 - 1 łyżeczka proszku do pieczenia
 - 1 mała cukinia
 
Sposób przygotowania:
Cukinię ścieramy na tartce o grubych oczkach. Odsączamy. Pozostałe składniki wrzucamy do miski. Dokładnie blendujemy. Następnie dodajemy cukinię i ponownie blendujemy. Całość mieszamy. Masę przelewamy do natłuszczonej formy. Pieczemy przez 40 minut w 180 stopniach.
Smacznego!






























