Strony
Strona główna
O blogu
Kontakt/Współpraca
Przepisy
Artykuły
SUPERFOOD
Trening
Inne
czwartek, 9 marca 2023
Ślimaczki z ciasta francuskiego i kvargiem waniliowym
Szybkie i bardzo smaczne ślimaczki z ciasta francuskiego i kvargiem waniliowym. Idealnie spiszą się na szybki dodatek dla nadchodzących gości!
Składniki:
300 g (1 opakowanie) ciasta francuskiego
200 g kvargu waniliowego
Sposób przygotowania:
Ciasto francuskie rozłożyć. Posmarować kvargiem waniliowym. Całość zwinąć w roladę i pokroić. Piec przez 20-25 minut w 180 stopniach.
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz